Носителят на Златната топка Карим Бензема отпадна от състава на Франция за

...
Носителят на Златната топка Карим Бензема отпадна от състава на Франция за
Коментари Харесай

Часове преди старта: Карим Бензема аут от Световното по футбол

Носителят на  " Златната топка "  Карим Бензема отпадна от състава на Франция за международното състезание по футбол, оповестиха от федерацията на страната. Това се случва часове преди откриването на шампионата.
Прочетете още
Бензема е получил травма на тренировката на тима в събота и няма да може да играе в шампионата.

" Контузията му е в бедрото, а направеният ядрено-магнитен резонанс сподели, че се нуждае от триседмичен интервал на възобновяване. Целият тим споделя тъгата на Карим и му пожелава бързо възобновяване ", оповестиха от федерацията на Франция.

Бензема беше един от главните играчи на френския отбор след отличния си финален сезон. В него нападателят беше с огромен принос за триумфите на " Реал " (Мадрид), който завоюва Шампионската лига и купата в Ла Лига. Бензема стана голмайстор и в двете съревнования.

Нападателят, който през декември ще навърши 35 години, се завърна в националния тим, откакто беше отвън състава за международното състезание през 2018 година

Отпадането на Бензема е следващото огромно неявяване на международното състезание. Дни преди началото на шампионата стана ясно, че звездата на Сенегал Садио Мане също пропуща шампионата.

Също по този начин международните първенци получават следващ сериозен удар, защото преди международното травми стопираха Пол Погба и Нголо Канте. От окончателния състав поради контузия отпаднаха Преснел Кимпембе и Кристофър Нкунку.

Първият мач на Франция на шампионата е на 22 ноември против Австралия. Световните първенци са в група още с Дания и Тунис.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР